5 razloga zašto je namještaj po mjeri bolji od namještaja masovne proizvodnje

Dok su masovne industrije nameštaja jako povoljne, šanse su da ćete završiti sa istom sofom, policom za knjige i stolićem za kafu kao polovina lokalnog stanovništva. Umjesto da slijedite mase, zašto ne biste odlučili da naručite namještaj po mjeri koji je jednako jedinstven kao i vi? Evo naših glavnih razloga zašto je namještaj po mjeri jednostavno mnogo bolji.

 

Namještaj po mjeri se može izraditi na savršen način

Jedna od najboljih stvari kod naručivanja namještaja po mjeri je činjenica da se može izgraditi kako bi se osiguralo savršeno uklapanje. Ovo je odlično za domove koji imaju jedinstvene karakteristike, kao što su prozori, kamini i vijenci. Izrađeni nameštaj po mjeri su takođe idealni za popunjavanje tog nezgrapnog ugla vertikalnog prostora koji je nemoguće opremiti!

 

Materijali mogu biti odabrani tako da odgovaraju individualnim potrebama

Kada izaberete dizajn po mjeri, sva snaga je u vašim rukama. Ne morate se zadovoljiti jeftinijim, slabijim i ponekad štetnim materijalima koji se koriste u konvencionalnim proizvodima. Umjesto toga, možete odabrati materijale koji će zadovoljiti vaše lične potrebe. Na primjer, ako vaše dijete ima astmu, možete potražiti da im police za spavaće sobe budu napravljene od materijala pogodnog za disanje. Slično tome, ako ste osjetljivi na toksine i hemikalije pronađene u boji, možete potražiti da vaš namještaj bude gotov sa prirodnim proizvodom bez rastvarača.

 

Odličan za okolinu

Ako ste strastveni ekološki potrošač onda je namještaj po mjeri odličan način da svoju strast unesete u svaki aspekt vašeg doma.  Svojim klijentima nudimo niz ekološki održivih materijala 100% sigurni, zdravi i bez štetnih hemikalija i toksina.

 

Kreirajte namještaj koji je jedinstven kao i vi

Ako je vaš dom izraz vaše ličnosti onda je namještaj po mjeri savršen izbor za vas. Možete blisko sarađivati ​​s dizajnerom kako biste stvorili komad namještaja koji je 100% individualan i učinit će vaš dom istinski jedinstvenim.

 

Stvara nezaboravne uspomene

Dok je lanac stolova ili stolica manje ili više raspoloživ, prilagođena kreacija je nešto što možete prenijeti s generacije na generaciju. Prekrasna izrada, visokokvalitetni materijali i jedinstveni dizajn osigurat će da se čuvaju generacijama koje dolaze. Bez obzira da li želite da ispunite taj neugodno oblikovan jaz, održite svoju porodicu zdravom ili da ostanete vjerni vašem eko-prijateljskom moralu, namještaj po mjeri je izuzetno svestrana opcija koja se može poslužiti kako bi odgovarala potrebama svakog pojedinca. Stručni tim Mproject-a vam je na raspolaganju kako bi vam pomogao da krenete na svoje kreativno putovanje i osigurate da sve što poručite bude savršen komad nameštaja.

Blažujski drum 8
BA - 71210 Ilidža
Kanton Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 873 896

+387 33 873 892

info@mproject.ba

Copyright M Project d.o.o. 2019 - Sva prava zadržana